Proraso Scheerartiekelen

Proraso, het No. 1 scheerproduct in de Italiaanse herenkapperszaak. Proraso is het best verkopende scheermerk van Italië sinds de jaren 40 vorige eeuw.

Proraso is professionele kwaliteit. De scheerproducten zijn verrijkt met eucalyptus en menthol en zorgen voor een frisse start van de dag. Proraso is geschikt voor elk type baard, type huid en type man.

PRORASO GROEN PRESHAVE CREME 100 ML

€ 8,-

PRORASO GROEN PRESHAVE CREME 300 ML

€ 19,-

PRORASO GROEN AFTER SHAVE LOTION

€ 13,-

PRORASO GROEN BLOEDSTOP GEL TUBE 10 ML

€ 6,-

PRORASO GROEN SCHEERSCHUIM 300 ML.

€ 7,-

PRORASO GROEN SCHEERZEEP IN KOM 150 ML

€ 7,-

Historie Proraso

Proraso is in 1908 door Ludovico Martelli opgericht in Florence. Inmiddels is het scheermerk wereldberoemd en overal ter wereld verkrijgbaar. Proraso is continue bezig met productontwikkeling. De scheerproducten van Proraso hebben een nieuwe samenstelling en bevatten geen parabenen, siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen.

Het assortiment van Proraso

De klassieke scheercrèmes en scheerzepen moeten worden aangebracht met de scheerkwast. Voor het makkelijk en snel scheren is er ook kant-en-klare scheerschuim in een bus.

Zeer bekend is de groene Eucalyptus en Menthol scheerlijn. Het is een zeer complete range: pre shave crème, scheercrème, scheerzeep, scheerschuim, after shave balm en after shave splash. De Eucalyptus en Menthol zorgen voor een ongekende verkwikkende scheerervaring. Deze scheerproducten hebben een frisse en robuuste geur van Eucalyptus, Menthol en Munt.

Omdat niet iedereen van Eucalyptus en Menthol houdt is er ook de witte scheerlijn. Deze scheerproducten zijn meer geschikt voor de gevoelige huid en bevatten onder andere Aloë Vera en groene thee extracten. Deze bestanddelen hebben een actieve verzorgende werking. Ook deze producten zijn geparfumeerd.

Heb je last van een zeer gevoelige of droge huid. Dan heb je veel baat bij de zogenaamde blauwe scheercrème, scheerschuim en after shave balm. De bestanddelen hebben een verzorgende en hydraterende werking. Waardoor je veel minder last hebt van een droog en schraal gevoel na het scheren. Parfum en geurbestanddelen kunnen de gevoelige huid irriteren. Daarom zijn deze scheerproducten neutraal tot licht geparfumeerd.

Voor mannen met een stugge of zware baardgroei is de speciale Sandelhoutlijn ontwikkeld. Deze scheerzeep en scheerschuim bevatten extra oliën. Dit zorgt voor een extra glide en maken de baardharen extra zacht. Deze scheerproducten hebben een lichte houtige geur.

Omdat steeds meer barbershops of barbiers de scheerproducten van Proraso omarmen en gebruiken, heeft men ook een speciale professionele barbershoplijn ontwikkeld: Proraso Single Blade. De Single Blade scheer- en baardverzorgingslijn bestaat uit drie geurlijnen: Wood & Spice, Azur Lime, Cypress & Vetiver en Refreshing. De Wood & Spice heeft een sterke hout en kruidig parfum. De Azur Lime heeft een subtiele citrusgeur en de Cypress & Vetiver heeft een lichte droge houtige geur. De Refreshing baardproducten hebben een licht frisse Eucalyptusgeur. De Single Blade productrange bestaan uit een scheercrème, after shave balm en cologne. Speciaal voor de baardverzorging heb je ook een snorrenpomade, baardolie, baardbalm en baardshampoo. Veel mannen gebruiken inmiddels ook deze producten voor het scheren en de baardverzorging.

Voor het onderhoud van de baard heeft men ook een speciale Barber shavette scheermes, baardborstel en baardscrub ontwikkeld.

Top

Contactformulier Herenkapsalon Martin